2.etasje er FERDIG, og prosjekt kjøkken i gang....

Det begynner å nærme seg slutten, selv om det fortsatt gjenstår endel arbeid. Kjøkkenet må settes opp, gulvet må legges og listes ferdig, baderomsinnredningene må på plass, trappa må monteres, vann og strøm må tilkobles, området rundt huset må fylles med singel/stein og planeres + at vi må bygge lyskasser rundt vinduene til leiligheten... 1. august har vi satt oss som mål å være inne, men vi skal egentlig reise bort en uke nordover den 24.juli, så jeg har bittelitt forhåpning om at vi er ferdige til da....men jeg er visst den eneste også, så det spørs vel!

Her er noen bilder av det som har skjedd den siste tiden:
Flatpakka kjøkken = mye jobb!

 

 

skuffer (også flatpakka...)

 

 

 

Vi er strålende fornøyd med takvifta vår, deilig at den ikke henger ned i rommet. Så får vi håpe at den virker :) Her har vi prøvd å sette sammen skrogene for å få et lite overblikk, men det er langt fra ferdig!

 

 


Loftstua vår

 

 

Soverommet vårt

 

 

Barnerom


Ramonas rom

 

Benjamins rom

 

 

Badet (mangler fuging og innredning)

 

 

 

Dusjen

 

 

På onsdag blir dette stilaset byttet ut med en trapp, noe vi gleder oss veldig til!

 

 

Espen klargjør underlaget så snekkeren kan legge resten av parketten.

 

Ramona kjeder seg "litt" når vi jobber i huset, da er det greit å slappe av på rommet sitt med pc og ds:)

 

 


Lillegutt er med oss hele dagen, da vi ikke har så mange muligheter for barnepass i nærheten. Men han er stort sett tålmodig og grei så lenge han får den maten, kosen og søvnen han trenger!

 

 

I uka som kommer håper jeg mye faller på plass, for nå er vi utålmodige!! Jeg har pakket ned det meste her vi bor nå, sånn at vi er klare når innflytningsdagen kommer. Jeg gleder meg:)

 

 

 

 

3 kommentarer

04.jul.2011 kl.23:16

Det ser kjempeflott ut!! Gleder meg til å se kjøkkenet og resten av huset :)

Ruth Aina Hansen

05.jul.2011 kl.04:00

Dettan ser jo lovanes ut...mæn MYKKJE jobb og...håpe dokker kjæm så langt at dokker kainn ta dokker æi vælfortjænt lita ferieuka her nord...vi e MANGE som glede seg tell å se han Benjamin for første gang og tell å se deg,Espen,Benjamin og Ramona igjænn :o) Klæm,mamsn

Benedicte:))

05.jul.2011 kl.14:41

Heia, Det blir sikkert skikkelig fint:) Glede meg tel dokker kommer så ses vi snart;))<3

Skriv en ny kommentar

casajoerstad

casajoerstad

27, Enebakk

Her kan du følge husbyggingen til vår lille familie, og se hvordan et hus blir til et hjem. Vi kan forhåpentlig flytte inn i løpet av sommeren, noe vi gleder oss veldig til!

Kategorier

Arkiv

hits