Ferdig! (eller på god vei da)

 

Nå har vi endelig flyttet inn, og begynner sånn smått å komme i orden. Det er fortsatt mye som skal på plass, og mange midliertidige løsninger. Interiøret er heller ikke helt sånn som jeg vil ha det enda, men det tar vi etterhvert! Tror det er viktig å bo seg litt til...

Her kommer et lite bilderas:

 

 

Stua 1.etg

 

 

Har ikke helt bestemt oss for hva vi skal bruke denne plassen til...foreløpig er det lekeplassen til Benjamin :)

 

 

Kjøkkenet

 

 

 

Loftstua

 

 

 

 

 

Veldig fornøyd med trappa, som vi fikk spesiallaget med samme parkett som vi har ellers i huset.

 

Badet oppe (badet i 1.etg er ikke ferdig enda)

 

 

 

Benjamins rom (foreløpig)

 

 

 

Vårt og Ramonas rom mangler en del møbler, så kan legge ut bilder av de etterhvert. Ellers mangler det litt lys her og der, noe maling gjenstår og garderobeløsningen ved inngangen må på plass. Men for øyeblikket prioriterer vi å bli ferdig med leiligheten så vi får leid den ut snart.

Det er med andre ord MYE jobb og tidkrevende å bygge hus, men det er virkelig verdt det :)

10 kommentarer

Natalieej

21.sep.2011 kl.13:20

Så sinnsykt fint!

Ruth Aina Hansen

21.sep.2011 kl.13:39

Hei Astridmora mi :o)

Dæ e jo bidd kjæmpefint aillt sammen...lyst og lækkert...de kvite Ikeasofaa`n kainn vi ta mæ oss nordover ætter jul og så kjøpe dokker dokker æi stoooor modærne lys sofa...dæ hadde gjort seg...hihi...trappa va utruli` lækker og sætte standar`n førr hæile huse syns eg...og kjøkkene må jo være en drøm førr dokker !!! Og så koseli` dæ va på Benjamin sett soverom...her kainn prins`n sove søtt og godt...hihi...likte fantasitree vældi` godt :o) Gler oss vannvetti` tell å komme nerover tell jul...da skal massasjeboblebade prøves...hihi...du får prøve å kose deg så godt du kainn i nyhuse dokkers mæ dæin on`e ryggen...håpe dæ gjer seg snart og at behaindlinga hjælpe !!!! Stor klæm fra mamsn <3<3

maren aune

21.sep.2011 kl.13:43

kjempe fint hus!!

Ruth Aina Hansen

21.sep.2011 kl.13:44

Hmmm...såg dæ ikkje førr ætter at eg hadde posta kommentar`n...koseli` at du har hængt sængetæppe over Benjamin si sæng...hihi...Benjamin sett e så å sæi færddi` så ho Benne tar dæ mæ seg nerover når ho kjæm no i oktober...mamsn :o)

21.sep.2011 kl.13:58

Gratulerer t dokker med et nydelig hus...... Syns æ kjenne kor deilig det føles, men trur du har rett i at d e litt viktig å " bo seg til " i et nytt hus... Lykke til, og god bedring med ryggen :-))

dahlidaa

21.sep.2011 kl.14:21

Så fint hus dere har! Liker veldig godt tapetene i stuene deres :)

kjerstioghundene

21.sep.2011 kl.14:26

Utrolig fint!

Får lyst til å pusse opp mer her hjemme når jeg ser hvor fint det blir :)

casajoerstad

21.sep.2011 kl.19:06

Tusen takk dere, det er veldig hyggelig å høre :)

Randi

23.sep.2011 kl.13:15

Ååååå dåkker har fått det kjempeflott i det nye huset. Vi leier bare leilighet, men har fond og skal begynne å pusse opp 3 rom i neste måned. Vi har plukket ut tapeter, farver og gulv. men jobben og betalinga tar de som vi leier hos seg av. Flott ordning her med fond. Ha en fin helg med dine kjäre!!!!

25.sep.2011 kl.11:25

For et nydelig hus!!! fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

casajoerstad

casajoerstad

27, Enebakk

Her kan du følge husbyggingen til vår lille familie, og se hvordan et hus blir til et hjem. Vi kan forhåpentlig flytte inn i løpet av sommeren, noe vi gleder oss veldig til!

Kategorier

Arkiv

hits